Els trastorns de conducta, el TDAH, la Dislèxia i la discalcúlia, el TEA, i les Altes capacitats, al Pla Educatiu d'Entorn

El Pla Educatiu d'Entorn programa un total de 6 sessions dedicades a les necessitats educatives especials, amb el següent calendari:

- Dimecres 06/02/2019: Trastorns de conducta (1)
- Dimecres 13/02/2019: Trastorns de conducta (2)
- Dimecres 20/02/2019: TDAH (Trastorn per dèficit d'atenció i hiperactivitat)
- Dimecres 13/03/2019: Dislèxia i Discalcúlia
- Dimecres 27/03/2019: TEA (Trastorns d'espectre autista)
- Dimecres 10/04/2019: Altes capacitats


60 PLACES, que s'assignaran per ordre d'inscripció de les famílies de Vila-seca o que tenen fills escolaritzats a Vila-seca. Activitat oberta a la comunitat educativa de Vila-seca (mestres, professors i professores). Els familiars dels nens que han obtingut plaça per la lectura assistida amb gossos tenen assegurada plaça en aquests tallers. En el cas que quedin vacants, admetrem persones d'altres comunitats educatives.

Oferim servei gratuït d'acollida per a infants a partir de 3 anys; només cal que ho indiqueu en el present formulari d'inscripció.

Tant les sessions dedicades a necessitats educatives especials, com les de lectura assistida amb gossos i el servei d'acollida per a infants, són gratuïts.

INSCRIPCIONS:

La inscripció als 6 tallers sobre necessitats educatives especials es farà des del 21 de gener fins al 4 de febrer de 2019 (inclòs). Tanmateix, si queden places vacants, deixarem els formularis d'inscripció oberts, i admetrem inscripcions fins al 8 d'abril, per aquelles persones interessades en assistir només a algun/s dels tallers programats.