El proper 29 de setembre arrenca la temporada de tardor de l'Auditori Josep Carreras

L'Auditori Josep Carreras enceta la seva nova temporada de tardor el proper 29 de setembre amb el concert "El lied, la mélodie i la cançó" amb Josep Ramon Olivé i Alan Branch. Com és tradicional, posarà punt i final a la temporada el concert de Sant Esteve amb la Coral Nova Unió i l'Orquestra Händel.

En total, tindran lloc 11 concerts de caire coral, orquestral, de cambra i solistes, de jazz i altres músiques, d'entre els quals cal destacar el concert del Quartet Gerhard, que es troba fent la seva residència a l'Auditori, el concert de tancament de gira de Blaumut el proper 23 de novembre i la Gala benèfica a benefici de la Fundació Josep Carreras per la Lluita Contra la Leucèmia. La Gala serà protagonitzada pel conjunt musical Orpheus XXI i Jordi Savall, i tindrà lloc el divendres 21 de desembre a les 9 de la nit.

Les entrades es poden adquirir al vestíbul de l'Auditori Josep Carreras des d'una hora abans de l'inici del concert i amb antelació a la secretaria del Conservatori o al web de l'auditori.