Sota el títol "Ho he provat tot, però no em fa cas!" arriba la segona sessió de Créixer en família

Activitat emmarcada en el Pla Educatiu d'Entorn per a famílies i organitzada en col·laboració amb el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya

Els infants d'entre tres i sis anys comencen a ser molt més autònoms, a sentir-se més segurs de si mateixos, a voler explorar i també a dir-hi la seva. L'infant diu sovint "Jo sol!", "Jo puc!", o simplement, fa sense preguntar coses que abans requerien ajuda. Aquesta autonomia més gran també comporta situacions d'oposició amb els pares i mares: "No vull verdura!", "No m'agrada aquest jersei".

Durant la sessió es posarà de manifest com en aquestes edats s'inicia un ajust més afinat entre l'autonomia de l'infant i l'autoritat parental: com fomentar la capacitat d'iniciativa, però amb uns límits clars, delimitats i sostenibles en el temps.

A banda, un total de 16 infants assignats a proposta dels centres escolars, participaran de la lectura assistida amb gossos. A banda. s'ofereix servei gratuït d'acollida per a infants de més de 3 anys. 
 
Per a inscriure-us, contacteu amb el departament d'Ensenyament, de dilluns a divendres de 9.15 a 14.00 h, al telèfon 977 30 93 27.