La penúltima sessió del taller Créixer en família, el dimarts 27 de febrer

Activitat emmarcada en el Pla Educatiu d'Entorn per a famílies i organitzada en col·laboració amb el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya

Jugant, els infants desenvolupen capacitats i competències d'un valor incalculable. I és que si avui, una persona adulta, és capaç de superar reptes, és probablement perquè un dia es va atrevir a enfilar-se a una bicicleta i, segurament, si pot posar-se en el lloc d'algú altre és perquè molts cops va jugar a ser una altra persona. A més, jugar en família permet als pares i a les mares crear un espai de relació en el qual conèixer i enfortir vincles.

En la sessió, anomenada "Jugar serveix? Aprenem jugant?" es reflexionarà sobre com el joc de l'infant evoluciona a mesura que canvien les seves capacitats, les seves necessitats i les seves experiències vitals, i en com l'adult i l'entorn pot generar situacions i activitats d'aprenentatge enriquidores per a les criatures a partir del joc.

A banda, un total de 16 infants assignats a proposta dels centres escolars, participaran de la lectura assistida amb gossos. A banda. s'ofereix servei gratuït d'acollida per a infants de més de 3 anys. 
 
Per a inscriure-us, contacteu amb el departament d'Ensenyament, de dilluns a divendres de 9.15 a 14.00 h, al telèfon 977 30 93 27.